Nabeschouwing Torino - Atalanta (3-0) || Serie A 2023/2024

Maandag 4 december 2023 - 20:45 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het maandag 4 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Atalanta (3-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Duván Zapata, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 56e minuut voor dat Torino via Antonio Sanabria op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Duván Zapata van Torino die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Piccinini, waardoor Torino dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Atalanta 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Torino Gele kaart voor Karol Linetty Torino
9' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Giorgio Scalvini Atalanta
19' Wissel Atalanta Wissel Mitchel Bakker voor Berat Djimsiti  Atalanta
22' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Nikola Vlašić Torino 1-0
46' Gele kaart Torino Gele kaart voor Alessandro Buongiorno Torino
46' Wissel Atalanta Wissel Emil Holm voor Hans Hateboer Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel Luis Muriel voor Ademola Lookman Atalanta
54' Alessandro Buongiorno Torino
56' Penalty Torino Penalty Antonio Sanabria Torino 2-0
57' Wissel Atalanta Wissel Mario Pasalic voor Charles De Ketelaere Atalanta
75' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Marten de Roon Atalanta
84' Wissel Torino Wissel Samuele Ricci voor Karol Linetty Torino
85' Wissel Torino Wissel Yann Karamoh voor Antonio Sanabria Torino
91' Wissel Atalanta Wissel Michel Ndary Adopo voor Aleksei Miranchuk Atalanta
92' Wissel Torino Wissel Koffi Djidji  voor Raoul Bellanova Torino
95' Doelpunt Torino Doelpunt Duván Zapata met assist van Nikola Vlašić Torino 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Atalanta
Opstellingen Torino - Atalanta
De opstellingen van Torino en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Atalanta

Torino en Atalanta treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Atalanta in de Serie A vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 11
Winst Atalanta 10
Gelijkspel 7
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 13e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 8e plaats.