Nabeschouwing Torino - Benevento (3-0) || Serie A 2017/2018

Zondag 28 januari 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Torino het zondag 28 januari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Benevento (3-0)

Het Serie A duel tussen Torino en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Torino kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Falque. In de 33e minuut moest V. Belec van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Maurizio Mariani een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Benevento verder met een speler minder. In de 40e werd de voorsprong voor Torino verdubbeld dankzij een doelpunt van M. Niang.

In de 45e minuut volgde een derde treffer van Torino, waarmee J. Obi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Torino dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Torino - Benevento 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Torino Doelpunt I. Falque met assist van A. Berenguer Torino 1-0
22' Gele kaart Benevento Gele kaart voor B. Djimsiti Benevento
33' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Niang Torino
33' Rode kaart Benevento Rode kaart voor V. Belec Benevento
36' Wissel Benevento Wissel A. Brignoli voor F. Djuricic Benevento
40' Doelpunt Torino Doelpunt M. Niang met assist van I. Falque Torino 2-0
45' Doelpunt Torino Doelpunt J. Obi Torino 3-0
60' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Molinaro Torino
62' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor M. Niang Torino
64' Wissel Benevento Wissel Sandro voor L. Memushaj Benevento
70' Wissel Torino Wissel C. Ansaldi voor J. Obi Torino
77' Wissel Benevento Wissel P. Iemmello voor M. Coda Benevento
78' Wissel Torino Wissel A. Acquah voor T. Rincon Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Benevento
Opstellingen Torino - Benevento

Voorbeschouwing Torino - Benevento

Torino en Benevento treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Benevento in de Serie A vond plaats op 10 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Benevento slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 1
Winst Benevento 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Benevento terugvinden op de 20e plaats.