Nabeschouwing Torino - Frosinone (0-0) || Serie A 2023/2024

Zondag 21 april 2024 - 15:00 uur

In de Serie A 2023/2024 neemt Torino het zondag 21 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Frosinone (0-0)

De Serie A 2023/2024 wedstrijd tussen Torino en Frosinone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Torino en Frosinone gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Frosinone kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Rapuano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Torino - Frosinone 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Emanuele Valeri Frosinone
61' Gele kaart Torino Gele kaart voor Karol Linetty Torino
67' Wissel Torino Wissel Antonio Sanabria voor David Okereke Torino
76' Wissel Torino Wissel Valentino Lazaro voor Mërgim Vojvoda Torino
78' Wissel Frosinone Wissel Demba Seck voor Marco Brescianini Frosinone
82' Wissel Frosinone Wissel Francesco Gelli voor Luca Mazzitelli  Frosinone
83' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor Caleb Okoli Frosinone
86' Wissel Torino Wissel Matteo Lovato voor Ivan Ilić  Torino
87' Gele kaart Torino Gele kaart voor Adrien Tamèze Torino
88' Wissel Frosinone Wissel Marvin Cuni voor Matìas Soulé Frosinone
88' Wissel Frosinone Wissel Reinier voor Walid Cheddira Frosinone
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Frosinone
Opstellingen Torino - Frosinone
De opstellingen van Torino en Frosinone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Frosinone zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Torino - Frosinone

Torino en Frosinone treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Rapuano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Frosinone in de Serie A vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Torino favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Frosinone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Frosinone 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 9e positie staat, terwijl we Frosinone terugvinden op de 18e plaats.