Nabeschouwing Torino - Sampdoria (2-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 17 september 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Torino het zondag 17 september 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Sampdoria (2-2)

De Serie A 2017/2018 wedstrijd tussen Torino en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sampdoria kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Zapata. Torino kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Baselli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette A. Belotti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Torino de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Quagliarella de 2-2 maakte voor Sampdoria.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Torino - Sampdoria 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sampdoria Doelpunt D. Zapata met assist van G. Ramirez Sampdoria 0-1
13' Doelpunt Torino Doelpunt D. Baselli met assist van M. Niang Torino 1-1
15' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van A. Ljajic Torino 2-1
34' Doelpunt Sampdoria Doelpunt F. Quagliarella met assist van I. Strinic Sampdoria 2-2
46' Wissel Sampdoria Wissel B. Bereszynski voor J. Sala Sampdoria
59' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor I. Strinic Sampdoria
60' Gele kaart Torino Gele kaart voor L. De Silvestri Torino
66' Wissel Sampdoria Wissel N. Murru voor I. Strinic Sampdoria
71' Wissel Torino Wissel S. Gustafsson voor D. Baselli Torino
73' Wissel Torino Wissel L. Boye voor M. Niang Torino
80' Wissel Torino Wissel S. Edera voor I. Falque Torino
81' Wissel Sampdoria Wissel K. Linetty voor G. Ramirez Sampdoria
91' Gele kaart Torino Gele kaart voor E. Moretti Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Sampdoria
Opstellingen Torino - Sampdoria

Voorbeschouwing Torino - Sampdoria

Torino en Sampdoria treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torino en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Sampdoria favoriet. 6 keer wist de ploeg van Torino te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Torino. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torino 4
Winst Sampdoria 6
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torino op een 5e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 6e plaats.