Nabeschouwing Udinese - Cagliari (0-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 19 november 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Udinese het zondag 19 november 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Cagliari (0-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Manganiello geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Joao Pedro, waarmee Cagliari met 0-1 de leiding nam. In de 99e minuut moest A. Bizzarri van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gianluca Manganiello een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Udinese verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Manganiello, waardoor Cagliari de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Udinese - Cagliari 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Udinese Gele kaart voor G. Angella Udinese
55' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro Cagliari 0-1
64' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor M. Lopez Udinese
68' Wissel Udinese Wissel S. Fofana voor A. Balic Udinese
76' Wissel Cagliari Wissel D. Farias voor L. Pavoletti Cagliari
79' Wissel Udinese Wissel R. Bajic voor R. De Paul Udinese
83' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor L. Cigarini Cagliari
91' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor Joao Pedro Cagliari
99' Rode kaart Udinese Rode kaart voor A. Bizzarri Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Cagliari
Opstellingen Udinese - Cagliari

Voorbeschouwing Udinese - Cagliari

Udinese en Cagliari treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Cagliari in de Serie A vond plaats op 23 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 10
Winst Cagliari 7
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 13e positie staat, terwijl we Cagliari terugvinden op de 14e plaats.