Nabeschouwing Udinese - Crotone (1-2) || Serie A 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 15:00 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Udinese het zondag 22 april 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Crotone (1-2)

Het Serie A duel tussen Udinese en Crotone is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Lasagna, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Crotone kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Simy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette D. Faraoni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crotone de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marco Di Bello, waardoor Crotone dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Udinese - Crotone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna met assist van M. Lopez Udinese 1-0
7' Doelpunt Crotone Doelpunt Simy met assist van A. Nalini Crotone 1-1
53' Wissel Udinese Wissel F. Zampano voor S. Widmer Udinese
58' Gele kaart Udinese Gele kaart voor V. Behrami Udinese
62' Wissel Udinese Wissel J. Jankto voor M. Lopez Udinese
65' Wissel Crotone Wissel F. Ricci voor A. Nalini Crotone
68' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
71' Wissel Udinese Wissel A. Balic voor V. Behrami Udinese
73' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor M. Trotta Crotone
86' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Faraoni Crotone 1-2
90' Wissel Crotone Wissel A. Ajeti voor D. Faraoni Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Crotone
Opstellingen Udinese - Crotone

Voorbeschouwing Udinese - Crotone

Udinese en Crotone treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Crotone in de Serie A vond plaats op 4 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crotone slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 2
Winst Crotone 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Crotone terugvinden op de 18e plaats.