Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (0-4) || Serie A 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 12:30 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Udinese het zondag 6 mei 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Inter Milan (0-4)

Het Serie A duel tussen Udinese en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 0-4 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Ranocchia, waarmee Inter met 0-1 de leiding nam. Inter vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rafinha op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee M. Icardi zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 49e minuut werd S. Fofana van Udinese met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Udinese het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van B. Valero.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Inter Milan.

LIVE Udinese - Inter Milan 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Inter Doelpunt A. Ranocchia met assist van M. Brozovic Inter 0-1
34' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
44' Doelpunt Inter Doelpunt Rafinha Inter 0-2
46' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van M. Brozovic Inter 0-3
49' Rode kaart Udinese Rode kaart voor S. Fofana Udinese
51' Wissel Udinese Wissel A. Barak voor R. De Paul Udinese
69' Wissel Inter Wissel D. Santon voor Inter
71' Doelpunt Inter Doelpunt B. Valero Inter 0-4
73' Wissel Udinese Wissel J. Jankto voor V. Behrami Udinese
79' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor K. Lasagna Udinese
79' Wissel Inter Wissel Y. Karamoh voor A. Candreva Inter
84' Wissel Inter Wissel Eder voor Rafinha Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Inter Milan
Opstellingen Udinese - Inter Milan

Voorbeschouwing Udinese - Inter Milan

Udinese en Inter Milan treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 14 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Udinese. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Udinese 6
Winst Inter Milan 14
Gelijkspel 5
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 14e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 5e plaats.