Nabeschouwing Udinese - Napoli (0-1) || Serie A 2017/2018

Zondag 26 november 2017 - 15:00 uur



In de Serie A 2017/2018 neemt Udinese het zondag 26 november 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Napoli (0-1)

Het Serie A duel tussen Udinese en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 0-1 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Jorginho van Napoli via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het Jorginho die Napoli op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Napoli.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Napoli
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
119
141
Gevaarlijke aanvallen
72
81
Passes
320
689
Overtredingen
14
7
Buitenspel
4
0
Corners
3
7
Wissels
3
5
LIVE Udinese - Napoli 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Danilo Udinese
27' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jorginho Napoli
33' Penalty gemist Napoli Penalty gemist Jorginho Napoli
33' Doelpunt Napoli Doelpunt Jorginho Napoli 0-1
46' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Perica Udinese
60' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor S. Perica Udinese
65' Gele kaart Udinese Gele kaart voor A. Adnan Udinese
71' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor Jorginho Napoli
72' Gele kaart Udinese Gele kaart voor R. De Paul Udinese
74' Wissel Udinese Wissel J. Jankto voor S. Fofana Udinese
77' Wissel Napoli Wissel P. Zielinski voor L. Insigne Napoli
83' Wissel Udinese Wissel R. Bajic voor G. Angella Udinese
84' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor M. Hamsik Napoli
89' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Widmer Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Napoli
Opstellingen Udinese - Napoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Udinese - Napoli

Udinese en Napoli treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Napoli in de Serie A vond plaats op 15 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 8 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Udinese. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Udinese 5
Winst Napoli 8
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 14e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Udinese - Napoli Opstelling Udinese Opstelling Napoli Live Udinese - Napoli Live Udinese - Napoli kijken Udinese - Napoli kijken Live Udinese - Napoli stream Udinese - Napoli Fox Sports Nabeschouwing Udinese - Napoli Uitslag Udinese - Napoli Statistieken Udinese - Napoli Serie A 2017/2018 Udinese - Napoli wedden Udinese - Napoli gokken Udinese - Napoli Unibet