Nabeschouwing Udinese - Torino (2-3) || Serie A 2017/2018

Woensdag 20 september 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2017/2018 neemt Udinese het woensdag 20 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Torino (2-3)

Het Serie A duel tussen Udinese en Torino is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 2-3 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Belotti, waarmee Torino met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van E. Hallfredsson zorgde ervoor dat Torino op 0-2 kwam te staan in de 30e minuut. Door een benutte penalty kwam Udinese vervolgens op 1-2. Het was R. De Paul die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Torino vergroot nadat A. Ljajic de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Udinese dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Lasagna de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Torino.

LIVE Udinese - Torino 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Baselli Torino
9' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti Torino 0-1
27' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Ansaldi Torino
30' Eigen doelpunt Torino Eigen doelpunt E. Hallfredsson Torino 0-2
32' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfredsson Udinese
46' Wissel Udinese Wissel G. Angella voor Danilo Udinese
46' Wissel Udinese Wissel J. Jankto voor E. Hallfredsson Udinese
48' Penalty Udinese Penalty R. De Paul Udinese 1-2
48' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Ljajic Torino
54' Gele kaart Torino Gele kaart voor T. Rincon Torino
67' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajic Torino 1-3
70' Wissel Udinese Wissel A. Adnan voor G. Pezzella Udinese
75' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna Udinese 2-3
76' Wissel Torino Wissel A. Berenguer voor M. Niang Torino
80' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Berenguer Torino
88' Wissel Torino Wissel L. Boye voor I. Falque Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Torino
Opstellingen Udinese - Torino

Voorbeschouwing Udinese - Torino

Udinese en Torino treffen elkaar in de 5e speelronde van de Serie A van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Torino in de Serie A vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Udinese favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Torino slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Udinese 8
Winst Torino 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Udinese op een 15e positie staat, terwijl we Torino terugvinden op de 7e plaats.