Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Galatasaray (1-2) || Super Lig 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 6 mei 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Galatasaray (1-2)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door G. Rodrigues, waarmee Galatasaray met 0-1 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Rodrigues op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 33e minuut was de ideale kans voor Akhisar Belediyespor om te scoren. S. Aydogdu was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Na 51 minuten was het S. Aziz die de bal in eigen doel werkte, waardoor Akhisar Belediyespor op 1-2 kwam te staan. In de 90e minuut moest Akhisar Belediyespor verder met een man minder, nadat Lukac M. een tweede gele kaart kreeg. Na 91 minuten was het B. Gomis van Galatasaray de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 0-2 bleef.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ali Palabıyık, waardoor Galatasaray dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhisar Belediyespor - Galatasaray 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Galatasaray Doelpunt G. Rodrigues met assist van S. Feghouli Galatasaray 0-1
18' Doelpunt Galatasaray Doelpunt G. Rodrigues met assist van S. Inan Galatasaray 0-2
31' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Feghouli Galatasaray
33' Penalty gemist Akhisar Belediyespor Penalty gemist S. Aydogdu Akhisar Belediyespor
33' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Donk Galatasaray
51' Eigen doelpunt Akhisar Belediyespor Eigen doelpunt S. Aziz Akhisar Belediyespor 1-2
62' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Yumlu Akhisar Belediyespor
71' Wissel Galatasaray Wissel S. Gumus voor S. Feghouli Galatasaray
71' Wissel Galatasaray Wissel Y. Oztekin voor S. Inan Galatasaray
74' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel O. Adin voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
77' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Celik Akhisar Belediyespor
77' Wissel Galatasaray Wissel Maicon voor S. Aziz Galatasaray
78' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel B. Kisa voor S. Aydogdu Akhisar Belediyespor
86' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor M. Lopes Akhisar Belediyespor
90' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Larsson voor D. Nounkeu Akhisar Belediyespor
90' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Lukac M. Akhisar Belediyespor
90' Tweede gele kaart Akhisar Belediyespor Tweede gele kaart voor Lukac M. Akhisar Belediyespor
91' Penalty gemist Galatasaray Penalty gemist B. Gomis Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Galatasaray
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Galatasaray

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Galatasaray

Akhisar Belediyespor en Galatasaray treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 9 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 10 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 1
Winst Galatasaray 10
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 14e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.