Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor (2-1) || Super Lig 2017/2018

Vrijdag 18 mei 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Akhisar Belediyespor het vrijdag 18 mei 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Spor Toto Akhisar Belediye Stadı in Akhisar.

Via de Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Bahattin Şimşek geëindigd in een 2-1 overwinning voor Akhisar Belediyespor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door H. Adiguzel, waarmee Akhisar Belediyespor met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Ozcal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette M. Celik zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhisar Belediyespor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bahattin Şimşek, waardoor Akhisar Belediyespor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt H. Adiguzel met assist van S. Aydogdu Akhisar Belediyespor 1-0
45' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt F. Ozcal met assist van S. Cikalleshi Osmanlıspor 1-1
67' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Yumlu voor H. Adiguzel Akhisar Belediyespor
71' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel D. Larsson voor H. Barbosa Akhisar Belediyespor
81' Wissel Osmanlıspor Wissel Z. Karcemarskas voor A. Turkaslan Osmanlıspor
88' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel C. Osmanpasa voor B. Kisa Akhisar Belediyespor
88' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Luiz voor M. Bayir Osmanlıspor
90' Wissel Osmanlıspor Wissel S. Kaya voor S. Cikalleshi Osmanlıspor
93' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt M. Celik Akhisar Belediyespor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Osmanlıspor

Akhisar Belediyespor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bahattin Şimşek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 25 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Osmanlıspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Akhisar Belediyespor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Akhisar Belediyespor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 1
Winst Osmanlıspor 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 12e positie staat, terwijl we Osmanlıspor terugvinden op de 16e plaats.