Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (2-0) || Super Lig 2017/2018

Maandag 7 mei 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Besiktas het maandag 7 mei 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Kayserispor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Baris Simsek geëindigd in een 2-0 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Tosic, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adriano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut kreeg D. Tosic van Beşiktaş voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Beşiktaş de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 90e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat U. Bulut een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Besiktas.

LIVE Besiktas - Kayserispor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Tosic Beşiktaş
26' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Cinaz Kayserispor
30' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Badji Kayserispor
31' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Tosic met assist van R. Quaresma Beşiktaş 1-0
45' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Adriano met assist van R. Babel Beşiktaş 2-0
60' Wissel Kayserispor Wissel G. Vural voor S. Badji Kayserispor
61' Tweede gele kaart Beşiktaş Tweede gele kaart voor D. Tosic Beşiktaş
64' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor V. Love Beşiktaş
67' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor F. Boldrin Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel William voor R. Mendes Kayserispor
84' Wissel Beşiktaş Wissel M. Pektemek voor Adriano Beşiktaş
85' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
90' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor U. Bulut Kayserispor
92' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor R. Quaresma Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Kayserispor
Opstellingen Besiktas - Kayserispor

Voorbeschouwing Besiktas - Kayserispor

Besiktas en Kayserispor treffen elkaar in de 32e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Baris Simsek en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 10 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Kayserispor slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Besiktas 11
Winst Kayserispor 8
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Besiktas op een 4e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 8e plaats.