Nabeschouwing Admira - Salzburg (0-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Admira het zaterdag 14 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in BSFZ-Arena in Maria Enzersdorf.

Via de Admira - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Admira - Salzburg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Admira en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Herzog in de 81e minuut, waardoor Admira met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 82 minuten was het C. Adamu die Salzburg op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Salzburg de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Admira - Salzburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Admira - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Mustapha Admira
46' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor B. Sesko Salzburg
60' Wissel Admira Wissel D. Starkl voor L. Kronberger Admira
60' Wissel Admira Wissel F. Ristanic voor S. Mustapha Admira
63' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor B. Aaronson Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor K. Adeyemi Salzburg
63' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor L. Sucic Salzburg
64' Wissel Admira Wissel I. Elmkies voor O. Babuscu Admira
68' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
68' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Adamu Salzburg
68' Gele kaart Admira Gele kaart voor A. Leitner Admira
72' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Bernede Salzburg
81' Rode kaart Admira Rode kaart voor A. Herzog Admira
82' Doelpunt Salzburg Doelpunt C. Adamu met assist van M. Camara Salzburg 0-1
83' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor A. Ulmer Salzburg
84' Wissel Admira Wissel M. Hausjell voor W. Vorsager Admira
91' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Wober Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Admira - Salzburg
Opstellingen Admira - Salzburg
De opstellingen van Admira en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Admira gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Andreas Herzog
Coach Matthias Jaissle
Voorbeschouwing Admira - Salzburg

Admira en Salzburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Admira en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 22 keer wist de ploeg van Admira te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Admira. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Admira 4
Winst Salzburg 22
Gelijkspel 8
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Admira op een 5e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.