Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Austria Wien (0-0) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Klagenfurt het zondag 21 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Austria Wien (0-0)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Austria Klagenfurt en Austria Wien gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Austria Klagenfurt, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Stefan Ebner niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Austria Klagenfurt - Austria Wien 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Huskovic Austria Wien
30' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Braunoder Austria Wien
46' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor N. Ohio Austria Wien
58' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor V. Demaku Austria Wien
68' Wissel Austria Klagenfurt Wissel A. Fuchs voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
68' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Jaritz voor T. Schumacher Austria Klagenfurt
75' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor V. Demaku Austria Wien
76' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor G. Teigl Austria Wien
83' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor A. Fuchs Austria Klagenfurt
87' Wissel Austria Wien Wissel J. Handl voor M. Braunoder Austria Wien
87' Wissel Austria Wien Wissel R. Vucic voor M. Fischer Austria Wien
92' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor H. Paul Austria Klagenfurt
92' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Roberts voor P. Greil Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Austria Wien
Opstellingen Austria Klagenfurt - Austria Wien
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.