Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Sturm Graz (0-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Klagenfurt het zondag 12 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Karawankenblick Stadion in Klagenfurt am Wörthersee.

Via de Austria Klagenfurt - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Sturm Graz (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Klagenfurt en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. Yeboah, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Jantscher op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Sturm Graz, waarmee K. Yeboah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Josef Spurny, waardoor Sturm Graz dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Austria Klagenfurt - Sturm Graz 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' VAR: Afgekeurd doelpunt K. Yeboah Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel K. Yeboah Sturm Graz
24' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van J. Jantscher Sturm Graz 0-1
46' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher met assist van K. Yeboah Sturm Graz 0-2
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel D. Pecirep voor A. Fuchs Austria Klagenfurt
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Roberts voor A. Andersson Austria Klagenfurt
74' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor A. Prass Sturm Graz
74' Wissel Austria Klagenfurt Wissel G. Amanda voor F. Rieder Austria Klagenfurt
74' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Markelic voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
77' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor J. Jantscher Sturm Graz
80' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor G. Wuthrich Sturm Graz
83' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van M. Sarkaria Sturm Graz 0-3
85' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel C. Lang voor K. Yeboah Sturm Graz
85' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Sturm Graz
Opstellingen Austria Klagenfurt - Sturm Graz
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.