Nabeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Wien het zondag 15 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Austria Klagenfurt (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Austria Wien en Austria Klagenfurt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door T. Mahrer, waarmee Austria Klagenfurt met 0-1 de leiding nam. Austria Wien kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Handl, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 93e minuut moest Austria Klagenfurt verder met een man minder nadat G. Amanda een rode kaart had gekregen. Het lukte Austria Wien in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Austria Wien - Austria Klagenfurt 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
30' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Mahrer Austria Klagenfurt
42' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Djuricin Austria Wien
56' Wissel Austria Klagenfurt Wissel I. Saravanja voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
57' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt T. Mahrer met assist van F. Rieder Austria Klagenfurt 0-1
58' Wissel Austria Wien Wissel A. Jukic voor A. Grunwald Austria Wien
64' Wissel Austria Klagenfurt Wissel G. Amanda voor F. Rieder Austria Klagenfurt
64' Wissel Austria Wien Wissel N. Ohio voor V. Demaku Austria Wien
70' Wissel Austria Klagenfurt Wissel M. Blauensteiner voor M. Moreira Austria Klagenfurt
71' Doelpunt Austria Wien Doelpunt J. Handl Austria Wien 1-1
80' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor A. Andersson Austria Klagenfurt
83' Wissel Austria Wien Wissel B. Pichler voor M. Fischer Austria Wien
85' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor P. Hutter Austria Klagenfurt
93' Rode kaart Austria Klagenfurt Rode kaart voor G. Amanda Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Austria Klagenfurt
Opstellingen Austria Wien - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Austria Wien en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.