Nabeschouwing Austria Wien - Ried (4-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Austria Wien het zaterdag 23 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in Generali Arena in Wien.

Via de Austria Wien - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Wien - Ried (4-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Wien en Ried is onder leiding van scheidsrechter Daniel Pfister geëindigd in een 4-1 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Austria Wien kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Fischer. Ried kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Chabbi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 17e minuut zette M. Djuricin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Austria Wien de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Austria Wien vergroot nadat C. Keles de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 89e minuut wist G. Teigl namens Austria Wien de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Pfister bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Austria Wien.

LIVE Austria Wien - Ried 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Wien - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Fischer met assist van M. Djuricin Austria Wien 1-0
9' Doelpunt Ried Doelpunt S. Chabbi met assist van J. Wiessmeier Ried 1-1
17' Doelpunt Austria Wien Doelpunt M. Djuricin met assist van L. Ivkic Austria Wien 2-1
19' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor M. Braunoder Austria Wien
52' Gele kaart Ried Gele kaart voor D. Offenbacher Ried
56' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Keles met assist van M. Fischer Austria Wien 3-1
56' Wissel Ried Wissel F. Seiwald voor M. Satin Ried
63' Wissel Ried Wissel A. Bajic voor J. Wiessmeier Ried
68' Wissel Austria Wien Wissel D. Fitz voor M. Braunoder Austria Wien
71' Wissel Austria Wien Wissel N. Ohio voor M. Djuricin Austria Wien
78' Wissel Austria Wien Wissel A. Grunwald voor M. Fischer Austria Wien
80' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor S. Chabbi Ried
81' Wissel Ried Wissel N. Stosic voor D. Offenbacher Ried
88' Gele kaart Ried Gele kaart voor C. Reiner Ried
89' Doelpunt Austria Wien Doelpunt G. Teigl met assist van N. Ohio Austria Wien 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Wien - Ried
Opstellingen Austria Wien - Ried
De opstellingen van Austria Wien en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Wien gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ried zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.