Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (1-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Hartberg het zaterdag 31 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in PROfertil ARENA in Hartberg.

Via de Hartberg - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartberg - Rheindorf Altach (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Hartberg en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Thurnwald, waarmee Rheindorf Altach met 0-1 de leiding nam. Rheindorf Altach vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Krizman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Hartberg de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Tadic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hartberg kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gerhard Grobelnik, waardoor Rheindorf Altach dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hartberg - Rheindorf Altach 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartberg - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor B. Dabanli Rheindorf Altach
16' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt M. Thurnwald Rheindorf Altach 0-1
28' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt S. Krizman met assist van D. Reiter Rheindorf Altach 0-2
46' Wissel Hartberg Wissel T. Kofler voor M. Gollner Hartberg
46' Wissel Hartberg Wissel S. Paintsil voor P. Sturm Hartberg
62' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Haudum Rheindorf Altach
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor D. Reiter Rheindorf Altach
63' Wissel Rheindorf Altach Wissel P. Netzer voor S. Krizman Rheindorf Altach
64' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor J. Zwischenbrugger Rheindorf Altach
73' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
74' Wissel Hartberg Wissel P. Erhardt voor D. Stec Hartberg
76' Wissel Rheindorf Altach Wissel L. Prokop voor D. Nussbaumer Rheindorf Altach
76' Wissel Hartberg Wissel T. Rotter voor F. Luckeneder Hartberg
79' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor M. Meilinger Rheindorf Altach
81' Doelpunt Hartberg Doelpunt D. Tadic met assist van T. Rotter Hartberg 1-2
88' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor A. Nuhiu Rheindorf Altach
88' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Bischof voor E. Schreiner Rheindorf Altach
94' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor R. Swete Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Hartberg - Rheindorf Altach
Opstellingen Hartberg - Rheindorf Altach
De opstellingen van Hartberg en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.