Nabeschouwing Rheindorf Altach - Ried (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Rheindorf Altach het zondag 12 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ried. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Ried live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Ried (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Rheindorf Altach en Ried geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ried kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Nutz. Rheindorf Altach kwam na 25 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Nuhiu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Rheindorf Altach - Ried 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Ried teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ried Doelpunt S. Nutz met assist van S. Chabbi Ried 0-1
5' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor B. Prokopic Rheindorf Altach
25' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt A. Nuhiu Rheindorf Altach 1-1
46' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor S. Chabbi Ried
50' Gele kaart Ried Gele kaart voor M. Ziegl Ried
62' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Reiter voor S. Krizman Rheindorf Altach
62' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Schreiner voor C. Bukta Rheindorf Altach
62' Wissel Ried Wissel P. Pomer voor D. Offenbacher Ried
67' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor P. Ndiaye Rheindorf Altach
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel N. Bischof voor B. Prokopic Rheindorf Altach
72' Wissel Rheindorf Altach Wissel P. Netzer voor B. Dabanli Rheindorf Altach
77' Wissel Ried Wissel M. Satin voor M. Ziegl Ried
84' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Aigner voor S. Haudum Rheindorf Altach
86' Wissel Ried Wissel Valdir voor S. Nutz Ried
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Ried
Opstellingen Rheindorf Altach - Ried
De opstellingen van Rheindorf Altach en Ried zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ried zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.