Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (0-3) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 27 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Rheindorf Altach het zaterdag 27 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (0-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. G. Vrioni maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wattens vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Wattens vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Muller op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Vrioni van Wattens die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Wattens dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Wattens
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
5
20
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
76
144
Gevaarlijke aanvallen
20
52
Passes
406
615
Overtredingen
13
10
Buitenspel
2
4
Corners
1
5
Wissels
6
5
LIVE Rheindorf Altach - Wattens 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Penalty Wattens Penalty G. Vrioni Wattens 0-1
51' Doelpunt Wattens Doelpunt V. Muller met assist van L. Klassen Wattens 0-2
55' Wissel Rheindorf Altach Wissel D. Reiter voor S. Krizman Rheindorf Altach
55' Wissel Rheindorf Altach Wissel S. Mischitz voor M. Thurnwald Rheindorf Altach
71' Wissel Wattens Wissel J. Naschberger voor V. Muller Wattens
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel B. Prokopic voor S. Aigner Rheindorf Altach
73' Wissel Rheindorf Altach Wissel E. Schreiner voor S. Haudum Rheindorf Altach
74' Gele kaart Wattens Gele kaart voor F. Bacher Wattens
78' Wissel Wattens Wissel M. Awoudja voor B. Blume Wattens
80' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor C. Bukta Rheindorf Altach
82' Gele kaart Wattens Gele kaart voor M. Awoudja Wattens
88' Doelpunt Wattens Doelpunt G. Vrioni met assist van J. Naschberger Wattens 0-3
89' Wissel Wattens Wissel D. Stumberger voor L. Klassen Wattens
89' Wissel Wattens Wissel M. Wallner voor T. Sabitzer Wattens
89' Wissel Wattens Wissel D. Tomic voor Z. Rogelj Wattens
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Wattens
Opstellingen Rheindorf Altach - Wattens
De opstellingen van Rheindorf Altach en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Damir Canadi
Wissels Rheindorf Altach
# Speler Pos.
32 Jakob Odehnal K
3 Lukas Prokop V
14 Samuel Mischitz V
16 Emanuel Schreiner V
28 Boris Prokopič M
11 Marco Meilinger M
10 Dominik Reiter A
Formatie 4-4-2
Coach Thomas Silberberger
Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Wattens

Rheindorf Altach en Wattens treffen elkaar in de 16e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Rheindorf Altach favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 3
Winst Wattens 2
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 12e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rheindorf Altach - Wattens Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Wattens Live Rheindorf Altach - Wattens Live Rheindorf Altach - Wattens kijken Rheindorf Altach - Wattens kijken Live Rheindorf Altach - Wattens stream Rheindorf Altach - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens Uitslag Rheindorf Altach - Wattens Statistieken Rheindorf Altach - Wattens Tipico Bundesliga 2021/2022 Rheindorf Altach - Wattens wedden Rheindorf Altach - Wattens gokken Rheindorf Altach - Wattens Unibet