Nabeschouwing Ried - Rapid Wien (2-2) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Ried het zondag 28 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Rapid Wien (2-2)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Ried en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Kara, waarmee Rapid Vienna met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Stojkovic zorgde ervoor dat Ried op 1-1 kwam te staan in de 26e minuut. In de 71e minuut zette L. Mikic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ried de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rapid Vienna nadat C. Knasmullner in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ried - Rapid Wien 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt E. Kara Rapid Vienna 0-1
13' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Grull Rapid Vienna
26' Eigen doelpunt Ried Eigen doelpunt F. Stojkovic Ried 1-1
38' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor F. Stojkovic Rapid Vienna
41' Gele kaart Ried Gele kaart voor F. Seiwald Ried
46' Wissel Ried Wissel L. Meisl voor M. Jovicic Ried
46' Wissel Ried Wissel P. Pomer voor F. Seiwald Ried
59' Wissel Ried Wissel L. Mikic voor M. Satin Ried
65' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Fountas voor T. Schick Rapid Vienna
65' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor T. Ballo Rapid Vienna
71' Doelpunt Ried Doelpunt L. Mikic Ried 2-1
72' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor A. Bajic Ried
78' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Kara Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Kara Rapid Vienna
85' Wissel Ried Wissel D. Offenbacher voor S. Nutz Ried
85' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt C. Knasmullner met assist van J. Auer Rapid Vienna 2-2
89' Wissel Rapid Vienna Wissel K. Arase voor E. Kara Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Rapid Wien
Opstellingen Ried - Rapid Wien
De opstellingen van Ried en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.