Nabeschouwing Ried - Wolfsberger AC (3-3) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 18 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Ried het zaterdag 18 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in josko ARENA in Ried Im Innkreis.

Via de Ried - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ried - Wolfsberger AC (3-3)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Ried en Wolfsberger AC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Peretz, waarmee Wolfsberger AC met 0-1 de leiding nam. Wolfsberger AC vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Rocher op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee T. Baribo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 62 minuten deed J. Wiessmeier iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ried werd verkleind tot 1-3. In de 72e minuut kwam Ried weer dichterbij, nadat L. Mikic de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ried. Het was J. Wiessmeier die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Ried - Wolfsberger AC
Goals
3
3
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
19
14
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
117
84
Gevaarlijke aanvallen
50
51
Passes
349
424
Overtredingen
16
11
Buitenspel
1
2
Corners
6
2
Wissels
4
3
LIVE Ried - Wolfsberger AC 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ried - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt E. Peretz met assist van T. Rocher Wolfsberger AC 0-1
25' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Rocher met assist van J. Scherzer Wolfsberger AC 0-2
46' Wissel Ried Wissel M. Satin voor Valdir Ried
57' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt T. Baribo met assist van E. Peretz Wolfsberger AC 0-3
60' Wissel Ried Wissel S. Chabbi voor M. Jovicic Ried
62' Doelpunt Ried Doelpunt J. Wiessmeier met assist van M. Satin Ried 1-3
65' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor E. Peretz Wolfsberger AC
69' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor A. Kofler Wolfsberger AC
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel S. Sprangler voor E. Peretz Wolfsberger AC
72' Doelpunt Ried Doelpunt L. Mikic Ried 2-3
79' Gele kaart Ried Gele kaart voor D. Offenbacher Ried
81' Wissel Ried Wissel M. Lercher voor F. Seiwald Ried
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Gugganig voor K. L. Stratznig Wolfsberger AC
85' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor T. Baribo Wolfsberger AC
85' Wissel Ried Wissel G. Diomande voor L. Mikic Ried
91' Gele kaart Ried Gele kaart voor J. Wiessmeier Ried
94' Doelpunt Ried Doelpunt J. Wiessmeier met assist van D. Offenbacher Ried 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ried - Wolfsberger AC
Opstellingen Ried - Wolfsberger AC
De opstellingen van Ried en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ried gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Andreas Heraf
Wissels Ried
# Speler Pos.
32 Christoph Haas K
2 Luca Emanuel Meisl V
5 Michael Lercher V
16 Markus Lackner M
20 Murat Şatin M
55 M
9 Seifedin Chabbi A
Formatie 4-3-1-2
Coach Robin Dutt
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
3 Gustav Henriksson V
4 David Gugganig V
97 Adis Jasic M
19 Sven Sprangler M
8 Cheikhou Dieng A
9 Dario Vizinger A
Voorbeschouwing Ried - Wolfsberger AC

Ried en Wolfsberger AC treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ried en Wolfsberger AC in de Tipico Bundesliga vond plaats op 7 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolfsberger AC. Op basis van de afgelopen 22 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Ried als Wolfsberger AC wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ried 8
Winst Wolfsberger AC 8
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ried op een 3e positie staat, terwijl we Wolfsberger AC terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ried - Wolfsberger AC Opstelling Ried Opstelling Wolfsberger AC Live Ried - Wolfsberger AC Live Ried - Wolfsberger AC kijken Ried - Wolfsberger AC kijken Live Ried - Wolfsberger AC stream Ried - Wolfsberger AC Fox Sports Nabeschouwing Ried - Wolfsberger AC Uitslag Ried - Wolfsberger AC Statistieken Ried - Wolfsberger AC Tipico Bundesliga 2021/2022 Ried - Wolfsberger AC wedden Ried - Wolfsberger AC gokken Ried - Wolfsberger AC Unibet