Nabeschouwing Salzburg - Austria Klagenfurt (3-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Salzburg het zaterdag 21 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Klagenfurt (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 3-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Adeyemi. Austria Klagenfurt kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Andersson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette M. Berisha zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat R. Kristensen de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Austria Klagenfurt 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van Bernardo Salzburg 1-0
14' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt A. Andersson met assist van T. Mahrer Austria Klagenfurt 1-1
18' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
46' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor P. Pacult Austria Klagenfurt
46' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor A. Bernede Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel N. Seiwald voor M. Camara Salzburg
47' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
52' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor T. Mahrer Austria Klagenfurt
58' Wissel Austria Klagenfurt Wissel T. Maciejewski voor F. Rieder Austria Klagenfurt
61' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor N. Okafor Salzburg
69' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor M. Pink Austria Klagenfurt
69' Wissel Salzburg Wissel M. Berisha voor K. Adeyemi Salzburg
70' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Berisha Salzburg 2-1
72' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor N. Wimmer Austria Klagenfurt
82' Wissel Austria Klagenfurt Wissel F. Markelic voor T. Gemicibasi Austria Klagenfurt
82' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor N. Capaldo Salzburg
84' Doelpunt Salzburg Doelpunt R. Kristensen met assist van K. Piatkowski Salzburg 3-1
85' Wissel Austria Klagenfurt Wissel P. Hutter voor C. Cvetko Austria Klagenfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Klagenfurt
Opstellingen Salzburg - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Salzburg en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.