Nabeschouwing Sturm Graz - LASK Linz (3-3) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Sturm Graz het zondag 21 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - LASK Linz (3-3)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Sturm Graz en LASK Linz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door L. Grgic, waarmee LASK Linz met 0-1 de leiding nam. LASK Linz vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Karamoko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee S. Horvath zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 44 minuten deed K. Yeboah iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sturm Graz werd verkleind tot 1-3. In de 64e minuut kwam Sturm Graz weer dichterbij, nadat M. Sarkaria de stand terug wist te brengen naar 2-3. Na 79 minuten kon R. Renner van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat LASK Linz het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door K. Yeboah van Sturm Graz,waardoor beide ploegen in de 80e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sebastian Gishamer en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sturm Graz - LASK Linz 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor S. Horvath LASK Linz
21' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor J. Gazibegovic Sturm Graz
22' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor L. Grgic LASK Linz
26' Doelpunt LASK Linz Doelpunt L. Grgic LASK Linz 0-1
28' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor R. Renner LASK Linz
32' Doelpunt LASK Linz Doelpunt M. Karamoko met assist van T. Goiginger LASK Linz 0-2
36' Doelpunt LASK Linz Doelpunt S. Horvath met assist van T. Goiginger LASK Linz 0-3
44' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van J. Gazibegovic Sturm Graz 1-3
56' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor D. Affengruber Sturm Graz
58' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor N. Geyrhofer Sturm Graz
63' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor J. Boller LASK Linz
64' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt M. Sarkaria Sturm Graz 2-3
64' Wissel Sturm Graz Wissel J. Jantscher voor A. Dante Sturm Graz
65' Wissel LASK Linz Wissel C. Monschein voor M. Karamoko LASK Linz
65' Wissel LASK Linz Wissel Y. Letard voor P. Wiesinger LASK Linz
65' Wissel LASK Linz Wissel H. Balic voor K. Nakamura LASK Linz
76' Wissel LASK Linz Wissel A. Schmidt voor T. Goiginger LASK Linz
79' Tweede gele kaart LASK Linz Tweede gele kaart voor R. Renner LASK Linz
80' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van G. Wuthrich Sturm Graz 3-3
81' Wissel LASK Linz Wissel F. Flecker voor S. Horvath LASK Linz
91' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor K. Yeboah Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - LASK Linz
Opstellingen Sturm Graz - LASK Linz
De opstellingen van Sturm Graz en LASK Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en LASK Linz zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.