Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (3-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Sturm Graz het zaterdag 7 augustus 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rheindorf Altach. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Rheindorf Altach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Rheindorf Altach (3-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Rheindorf Altach is onder leiding van scheidsrechter Dieter Muckenhammer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Gorenc-Stankovic, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Rheindorf Altach kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Haudum, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette K. Yeboah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sturm Graz de leiding in de wedstrijd nam.

K. Yeboah zette Sturm Graz even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Dieter Muckenhammer toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Rheindorf Altach 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Rheindorf Altach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Gorenc-Stankovic met assist van J. Jantscher Sturm Graz 1-0
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel A. Nuhiu voor D. Nussbaumer Rheindorf Altach
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel P. Netzer voor S. Aigner Rheindorf Altach
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel C. Bukta voor E. Schreiner Rheindorf Altach
50' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt S. Haudum Rheindorf Altach 1-1
54' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor S. Haudum Rheindorf Altach
59' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah met assist van A. Dante Sturm Graz 2-1
66' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor A. Dante Sturm Graz
66' Wissel Rheindorf Altach Wissel M. Meilinger voor D. Reiter Rheindorf Altach
66' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor I. Ljubic Sturm Graz
76' Wissel Sturm Graz Wissel M. Sarkaria voor J. Jantscher Sturm Graz
79' Penalty Sturm Graz Penalty K. Yeboah Sturm Graz 3-1
79' Wissel Rheindorf Altach Wissel J. Tartarotti voor B. Dabanli Rheindorf Altach
84' Wissel Sturm Graz Wissel A. Kuen voor K. Yeboah Sturm Graz
84' Wissel Sturm Graz Wissel L. Jager voor J. Gazibegovic Sturm Graz
87' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor F. Strauss Rheindorf Altach
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Rheindorf Altach
Opstellingen Sturm Graz - Rheindorf Altach
De opstellingen van Sturm Graz en Rheindorf Altach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rheindorf Altach zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.