In de Tipico Bundesliga neemt Sturm Graz het zondag 19 september 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Wattens (5-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Jantscher, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Jantscher op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sturm Graz vervolgens op 3-0. Het was K. Yeboah die vanaf 11 meter wist te scoren in de 48e minuut.

Ook na de derde treffer nam Sturm Graz geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Yeboah. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sturm Graz. Deze werd gescoord door A. Niangbo in de 85e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Sturm Graz.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Wattens
Goals
5
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
93
80
Gevaarlijke aanvallen
49
38
Passes
399
442
Overtredingen
11
4
Buitenspel
1
1
Corners
4
3
Wissels
5
5
LIVE Sturm Graz - Wattens 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Wissel Wattens Wissel T. Sabitzer voor T. Anselm Wattens
25' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher met assist van K. Yeboah Sturm Graz 1-0
45' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor K. Yeboah Sturm Graz
48' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt J. Jantscher met assist van G. Wuthrich Sturm Graz 2-0
48' Penalty Sturm Graz Penalty K. Yeboah Sturm Graz 3-0
54' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor A. Kuen Sturm Graz
62' Wissel Wattens Wissel S. Skrbo voor M. Wallner Wattens
62' Wissel Wattens Wissel M. Andric voor L. Klassen Wattens
68' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt K. Yeboah Sturm Graz 4-0
70' Wissel Sturm Graz Wissel I. Ljubic voor J. Jantscher Sturm Graz
70' Wissel Sturm Graz Wissel J. Gazibegovic voor A. Dante Sturm Graz
73' Wissel Sturm Graz Wissel A. Niangbo voor K. Yeboah Sturm Graz
73' Wissel Sturm Graz Wissel A. Prass voor O. Kiteishvili Sturm Graz
78' Wissel Sturm Graz Wissel A. Borkovic voor J. Gorenc Stankovic Sturm Graz
78' Wissel Wattens Wissel V. Muller voor Z. Rogelj Wattens
78' Wissel Wattens Wissel J. Naschberger voor A. Ranacher Wattens
83' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor N. Geyrhofer Sturm Graz
85' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Niangbo met assist van A. Prass Sturm Graz 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Wattens
Opstellingen Sturm Graz - Wattens
De opstellingen van Sturm Graz en Wattens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wattens zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Ilzer
Formatie 4-3-3
Coach Thomas Silberberger
Basiselftal Wattens
# Speler Pos.
25 Ferdinand Oswald K
3 Leon Klassen V
5 Felix Bacher V
24 Fabian Koch V
30 Raffael Behounek V
6 Thanos Petsos M
10 Bror Blume M
14 Alexander Ranacher M
21 Žan Rogelj A
20 Tobias Anselm A
27 Markus Wallner A
Voorbeschouwing Sturm Graz - Wattens

Sturm Graz en Wattens treffen elkaar in de 8e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 5
Winst Wattens 0
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 2e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sturm Graz - Wattens Opstelling Sturm Graz Opstelling Wattens Live Sturm Graz - Wattens Live Sturm Graz - Wattens kijken Sturm Graz - Wattens kijken Live Sturm Graz - Wattens stream Sturm Graz - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Wattens Uitslag Sturm Graz - Wattens Statistieken Sturm Graz - Wattens Tipico Bundesliga 2021/2022 Sturm Graz - Wattens wedden Sturm Graz - Wattens gokken Sturm Graz - Wattens Unibet