In de Tipico Bundesliga neemt Wattens het zaterdag 24 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Admira (1-1)

In de Tipico Bundesliga heeft de wedstrijd tussen Wattens en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Awoudja, waarmee Wattens met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Admira het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk W. Vorsager die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Wattens - Admira
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
110
131
Gevaarlijke aanvallen
40
47
Passes
386
363
Overtredingen
17
11
Buitenspel
1
4
Corners
6
8
Wissels
4
5
LIVE Wattens - Admira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Admira Gele kaart voor I. Elmkies Admira
46' Gele kaart Wattens Gele kaart voor M. Awoudja Wattens
60' Doelpunt Wattens Doelpunt M. Awoudja met assist van L. Klassen Wattens 1-0
60' Wissel Admira Wissel L. Kronberger voor S. Mustapha Admira
61' Gele kaart Wattens Gele kaart voor T. Petsos Wattens
61' Wissel Wattens Wissel A. Ranacher voor T. Sabitzer Wattens
68' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor F. Ristanic Admira
69' Wissel Wattens Wissel F. Bacher voor M. Awoudja Wattens
70' Gele kaart Wattens Gele kaart voor T. Anselm Wattens
70' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bauer Admira
79' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor I. Elmkies Admira
79' Wissel Admira Wissel M. Hausjell voor S. Zwierschitz Admira
84' Wissel Wattens Wissel R. Smith voor T. Anselm Wattens
84' Wissel Wattens Wissel F. Kerber voor J. Naschberger Wattens
94' Doelpunt Admira Doelpunt W. Vorsager Admira 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Admira
Opstellingen Wattens - Admira
De opstellingen van Wattens en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Thomas Silberberger
Wissels Wattens
# Speler Pos.
13 Benjamin Ozegovic K
5 Felix Bacher V
14 Alexander Ranacher M
8 Renny Piers Smith M
11 Felix Kerber A
Formatie 3-4-3
Coach Andreas Herzog
Wissels Admira
# Speler Pos.
13 Osman Hadzikic K
23 Yannick Brugger V
12 Lukas Malicsek V
17 Stephen Auer V
24 Marco Hausjell M
63 Luca Kronberger M
11 Joseph Gande M
Voorbeschouwing Wattens - Admira

Wattens en Admira treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Admira in de Tipico Bundesliga vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Wattens favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Admira slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wattens 2
Winst Admira 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Wattens - Admira Opstelling Wattens Opstelling Admira Live Wattens - Admira Live Wattens - Admira kijken Wattens - Admira kijken Live Wattens - Admira stream Wattens - Admira Fox Sports Nabeschouwing Wattens - Admira Uitslag Wattens - Admira Statistieken Wattens - Admira Tipico Bundesliga 2021/2022 Wattens - Admira wedden Wattens - Admira gokken Wattens - Admira Unibet