Nabeschouwing Wattens - Admira (1-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 24 juli 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wattens het zaterdag 24 juli 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Admira. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Admira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Admira (1-1)

De Tipico Bundesliga 2021/2022 wedstrijd tussen Wattens en Admira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Awoudja, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Admira het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk W. Vorsager die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wattens - Admira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Admira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Admira Gele kaart voor I. Elmkies Admira
46' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor M. Awoudja WSG Tirol
60' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt M. Awoudja met assist van L. Klassen WSG Tirol 1-0
60' Wissel Admira Wissel L. Kronberger voor S. Mustapha Admira
61' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor T. Petsos WSG Tirol
61' Wissel WSG Tirol Wissel A. Ranacher voor T. Sabitzer WSG Tirol
68' Wissel Admira Wissel J. Ganda voor F. Ristanic Admira
69' Wissel WSG Tirol Wissel F. Bacher voor M. Awoudja WSG Tirol
70' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor T. Anselm WSG Tirol
70' Gele kaart Admira Gele kaart voor S. Bauer Admira
79' Wissel Admira Wissel L. Malicsek voor I. Elmkies Admira
79' Wissel Admira Wissel M. Hausjell voor S. Zwierschitz Admira
84' Wissel WSG Tirol Wissel R. Smith voor T. Anselm WSG Tirol
84' Wissel WSG Tirol Wissel F. Kerber voor J. Naschberger WSG Tirol
94' Doelpunt Admira Doelpunt W. Vorsager Admira 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Admira
Opstellingen Wattens - Admira
De opstellingen van Wattens en Admira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Admira zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.