Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (5-1) || Tipico Bundesliga 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2021/2022 neemt Wattens het zondag 21 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Tivoli Stadion Tirol in Innsbruck.

Via de Wattens - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Wolfsberger AC (5-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Rene Eisner geëindigd in een 5-1 overwinning voor Wattens. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Vrioni, waarmee WSG Tirol met 1-0 de leiding nam. WSG Tirol vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Sabitzer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Wolfsberger AC de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Peretz.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor WSG Tirol vergroot nadat G. Vrioni de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 77e minuut nadat V. Muller namens WSG Tirol de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van WSG Tirol speler G. Vrioni, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rene Eisner bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Wattens.

LIVE Wattens - Wolfsberger AC 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt G. Vrioni met assist van L. Klassen WSG Tirol 1-0
31' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor F. Bacher WSG Tirol
38' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt T. Sabitzer met assist van G. Vrioni WSG Tirol 2-0
45' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt E. Peretz Wolfsberger AC 2-1
61' Wissel Wolfsberger AC Wissel T. Baribo voor T. Rocher Wolfsberger AC
62' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt G. Vrioni WSG Tirol 3-1
66' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Gugganig Wolfsberger AC
67' Wissel WSG Tirol Wissel Z. Rogelj voor B. Blume WSG Tirol
69' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Baribo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Baribo Wolfsberger AC
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor C. Dieng Wolfsberger AC
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Wernitznig voor M. Taferner Wolfsberger AC
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel J. Scherzer voor A. Dedic Wolfsberger AC
77' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt V. Muller met assist van L. Klassen WSG Tirol 4-1
80' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor E. Peretz Wolfsberger AC
81' Wissel WSG Tirol Wissel M. Wallner voor T. Sabitzer WSG Tirol
86' Doelpunt WSG Tirol Doelpunt G. Vrioni met assist van V. Muller WSG Tirol 5-1
89' Wissel WSG Tirol Wissel J. Naschberger voor V. Muller WSG Tirol
89' Wissel WSG Tirol Wissel D. Tomic voor G. Vrioni WSG Tirol
89' Wissel WSG Tirol Wissel R. Smith voor L. Klassen WSG Tirol
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Wolfsberger AC
Opstellingen Wattens - Wolfsberger AC
De opstellingen van Wattens en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.