Nabeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga

Zaterdag 25 september 2021 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga neemt Wolfsberger AC het zaterdag 25 september 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Onguene, waarmee Salzburg met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut kreeg D. Gugganig van Wolfsberger AC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Wolfsberger AC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Salzburg via een goal van N. Okafor in de 51e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Salzburg.

Wedstrijdstatistieken Wolfsberger AC - Salzburg
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
16
Schoten op doel
1
9
Aanvallen
71
97
Gevaarlijke aanvallen
47
103
Passes
258
542
Overtredingen
9
14
Corners
2
10
Wissels
3
7
LIVE Wolfsberger AC - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Salzburg Doelpunt J. Onguene met assist van L. Sucic Salzburg 0-1
41' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor D. Gugganig Wolfsberger AC
44' Tweede gele kaart Wolfsberger AC Tweede gele kaart voor D. Gugganig Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel K. L. Stratznig voor E. Peretz Wolfsberger AC
51' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van L. Sucic Salzburg 0-2
56' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Bernardo Salzburg
59' Wissel Wolfsberger AC Wissel C. Dieng voor M. Liendl Wolfsberger AC
65' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor L. Sucic Salzburg
65' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor K. Adeyemi Salzburg
77' Wissel Wolfsberger AC Wissel D. Vizinger voor T. Baribo Wolfsberger AC
77' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor N. Okafor Salzburg
90' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel D. Guindo voor A. Ulmer Salzburg
92' Wissel Salzburg Wissel A. Bernede voor B. Aaronson Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Salzburg
Opstellingen Wolfsberger AC - Salzburg
De opstellingen van Wolfsberger AC en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Robin Dutt
Wissels Wolfsberger AC
# Speler Pos.
29 Manuel Kuttin K
3 Gustav Henriksson V
23 Lukas Schöfl M
33 Kai Lukas Stratznig M
97 Adis Jasic M
8 Cheikhou Dieng A
9 Dario Vizinger A
Formatie 4-1-3-2
Coach Matthias Jaissle
Wissels Salzburg
# Speler Pos.
1 Nico Mantl K
37 Daouda Guindo V
3 Bryan Okoh V
10 Antoine Bernede M
7 Nicolás Capaldo M
9 Junior Chikwubuike Adamu A
30 Benjamin Šeško A
Voorbeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg

Wolfsberger AC en Salzburg treffen elkaar in de 9e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Josef Spurny en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsberger AC en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 28 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 19 keer wist de ploeg van Wolfsberger AC te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Wolfsberger AC. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsberger AC 5
Winst Salzburg 19
Gelijkspel 12
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsberger AC op een 7e positie staat, terwijl we Salzburg terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wolfsberger AC - Salzburg Opstelling Wolfsberger AC Opstelling Salzburg Live Wolfsberger AC - Salzburg Live Wolfsberger AC - Salzburg kijken Wolfsberger AC - Salzburg kijken Live Wolfsberger AC - Salzburg stream Wolfsberger AC - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Wolfsberger AC - Salzburg Uitslag Wolfsberger AC - Salzburg Statistieken Wolfsberger AC - Salzburg Tipico Bundesliga 2021/2022 Wolfsberger AC - Salzburg wedden Wolfsberger AC - Salzburg gokken Wolfsberger AC - Salzburg Unibet