Nabeschouwing Barcelona O19 - Chelsea O19 (2-2) (4-5 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2018/2019

Vrijdag 26 april 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Barcelona O19 het vrijdag 26 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Barcelona O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Chelsea O19 (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Chelsea O19 is geëindigd in een overwinning voor Chelsea O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Chelsea O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barcelona U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 4-4 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Anssumane Fati. Chelsea U19 kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. McCormick, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Anssumane Fati zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barcelona U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 85e minuut scoorde Chelsea U19 via Guillem Jaime, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Chelsea O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Barcelona O19 - Chelsea O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor Jandro Orellana Chelsea U19 1-1
5' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Anssumane Fati Barcelona U19 4-4
6' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Juan Miranda Barcelona U19 4-5
57' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor J. Familio-Castillo Chelsea U19
63' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Monchu Barcelona U19
66' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. McCormick met assist van D. Redan Chelsea U19 1-1
69' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Anssumane Fati Barcelona U19 2-1
73' Wissel Chelsea U19 Wissel F. Anjorin voor L. McCormick Chelsea U19
78' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Brown voor D. Redan Chelsea U19
80' Wissel Barcelona U19 Wissel Lucas De Vega voor Monchu Barcelona U19
83' Wissel Barcelona U19 Wissel Carlos Polo voor K. De La Fuente Barcelona U19
85' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt Guillem Jaime Chelsea U19
85' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor C. Brown M. Guehi Barcelona U19 2-2
87' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Juan Miranda Barcelona U19
89' Wissel Barcelona U19 Wissel Nico González voor Antonio Jesús Barcelona U19
1' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout C. Brown Chelsea U19 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Barcelona U19 Penalty gescoord in shootout Jandro Orellana Barcelona U19 1-1
2' Penalty gemist in shootout Chelsea U19 Penalty gemist in shootout C. Gallagher Chelsea U19
2' Penalty gescoord in shootout Barcelona U19 Penalty gescoord in shootout Guillem Jaime Barcelona U19 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout J. Colley Chelsea U19 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Barcelona U19 Penalty gescoord in shootout Alejandro Marqués Barcelona U19 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout B. Gilmour Chelsea U19 3-3
4' Penalty gemist in shootout Barcelona U19 Penalty gemist in shootout Nico González Barcelona U19
5' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout I. Maatsen Chelsea U19 3-4
5' Penalty gescoord in shootout Barcelona U19 Penalty gescoord in shootout Anssumane Fati Barcelona U19 4-4
6' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout F. Anjorin Chelsea U19 4-5
6' Penalty gemist in shootout Barcelona U19 Penalty gemist in shootout Juan Miranda Barcelona U19
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Chelsea O19
Opstellingen Barcelona O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.