Nabeschouwing Chelsea O19 - Dinamo Zagreb O19 (2-2) (4-2 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Chelsea O19 het woensdag 3 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Dinamo Zagreb O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Dinamo Zagreb O19 (2-2) (4-2 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Chelsea O19 en Dinamo Zagreb O19 is geëindigd in een overwinning voor Chelsea O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Chelsea O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Zagreb U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 2-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Gallagher.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Chelsea U19 nadat L. McCormick in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-2 score in het voordeel van Chelsea O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Chelsea O19 - Dinamo Zagreb O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Dinamo Zagreb O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. McCormick Dinamo Zagreb U19 1-0
1' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Franjić Chelsea U19 1-0
2' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt C. Gallagher Dinamo Zagreb U19 2-0
3' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt M. Guehi Dinamo Zagreb U19 3-1
4' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel J. Colley voor Dinamo Zagreb U19 4-2
4' Wissel Chelsea U19 Wissel R. Baturina voor Chelsea U19 4-2
64' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor I. Maatsen Chelsea U19
76' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor M. Gjira Dinamo Zagreb U19
77' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. McCormick met assist van G. McEachran Chelsea U19 1-2
78' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel O. Kočar voor E. Julardžija Dinamo Zagreb U19
79' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel R. Baturina voor L. Šipoš Dinamo Zagreb U19
84' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel L. Pavlak voor M. Gjira Dinamo Zagreb U19
86' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor O. Kočar Dinamo Zagreb U19
87' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. McCormick met assist van C. Gallagher Chelsea U19 2-2
1' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout L. McCormick Chelsea U19 1-0
1' Penalty gemist in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gemist in shootout B. Franjić Dinamo Zagreb U19
2' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout C. Gallagher Chelsea U19 2-0
2' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout L. Pavlak Dinamo Zagreb U19 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout M. Guehi Chelsea U19 3-1
3' Penalty gescoord in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gescoord in shootout D. Horkaš Dinamo Zagreb U19 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Chelsea U19 Penalty gescoord in shootout J. Colley Chelsea U19 4-2
4' Penalty gemist in shootout Dinamo Zagreb U19 Penalty gemist in shootout R. Baturina Dinamo Zagreb U19