Nabeschouwing Don Benito - Ciudad Real (2-2) || Vriendschappelijk club 2020

Zondag 11 oktober 2020 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2020 neemt Don Benito het zondag 11 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ciudad Real.

Via de Don Benito - Ciudad Real live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Don Benito - Ciudad Real (2-2)

De Vriendschappelijk club 2020 wedstrijd tussen Don Benito en Ciudad Real geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Castro, waarmee Ciudad Real met 0-1 de leiding nam. Don Benito kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ramirez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette M. Ramirez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Don Benito de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Buitrago de 2-2 maakte voor Ciudad Real. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Don Benito - Ciudad Real 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Don Benito - Ciudad Real teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Ciudad Real Doelpunt A. Castro Ciudad Real 0-1
45' Doelpunt Don Benito Doelpunt M. Ramirez Don Benito 1-1
70' Doelpunt Don Benito Doelpunt M. Ramirez Don Benito 2-1
79' Doelpunt Ciudad Real Doelpunt D. Buitrago Ciudad Real 2-2