Nabeschouwing Fenerbahçe - Fatih Karagümrük (3-3) || Vriendschappelijk club 2020

Zondag 15 november 2020 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2020 neemt Fenerbahçe het zondag 15 november 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük.

Via de Fenerbahçe - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Fatih Karagümrük (3-3)

De Vriendschappelijk club 2020 wedstrijd tussen Fenerbahçe en Fatih Karagümrük geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Sabo, waarmee Fatih Karagümrük met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Cissé, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette S. Ahmetoğlu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat K. Ademi de 3-1 wist te scoren. In de 80e minuut kwam Fatih Karagümrük weer dichterbij, nadat A. Erdem de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fatih Karagümrük. In de 82e minuut was het A. Sobiech die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mustafa Kürşad Filiz en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Fatih Karagümrük
3
3
LIVE Fenerbahçe - Fatih Karagümrük 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt E. Sabo Fatih Karagümrük 0-1
17' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor F. Kuruçuk Fatih Karagümrük
24' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt P. Cissé Fenerbahçe 1-1
41' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt S. Ahmetoğlu met assist van M. Yandaş Fenerbahçe 2-1
46' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt K. Ademi Fenerbahçe 3-1
62' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Özdoğan voor H. Tekin Fenerbahçe
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Ndao voor A. Chahechouhe Fatih Karagümrük
63' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Sobiech voor M. Erdinç Fatih Karagümrük
65' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Thiam voor P. Cissé Fenerbahçe
65' Wissel Fenerbahçe Wissel U. Yıldız voor S. Ahmetoğlu Fenerbahçe
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel M. Sarıgül voor L. Biglia Fatih Karagümrük
70' Wissel Fatih Karagümrük Wissel M. Pehlivan voor E. Sabo Fatih Karagümrük
70' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Akcan voor M. Yandaş Fenerbahçe
75' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Başkan voor M. Askarov Fenerbahçe
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel A. Aktaş voor Z. Yıldırım Fatih Karagümrük
79' Wissel Fatih Karagümrük Wissel E. Tatlı voor J. Durmaz Fatih Karagümrük
80' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Erdem met assist van R. Civelek Fatih Karagümrük 3-2
82' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt A. Sobiech met assist van A. Ndao Fatih Karagümrük 3-3
84' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Çırtlık voor D. Perotti Fenerbahçe
85' Wissel Fatih Karagümrük Wissel F. Kara voor F. Kuruçuk Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Fatih Karagümrük
Opstellingen Fenerbahçe - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Fenerbahçe en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.