Nabeschouwing SV Horn II - St. Pölten (3-1) || Vriendschappelijk club 2020

Vrijdag 13 november 2020 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2020 neemt SV Horn II het vrijdag 13 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen St. Pölten.

Via de SV Horn II - St. Pölten live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Horn II - St. Pölten (3-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen SV Horn II en St. Pölten is geëindigd in een 3-1 overwinning voor SV Horn II. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door P. R. de Souza Monteiro, waarmee SV Horn II met 1-0 de leiding nam. SV Horn II vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Eler op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van SV Horn II, waarmee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van St. Pölten werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor St. Pölten echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SV Horn II.

LIVE SV Horn II - St. Pölten 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Horn II - St. Pölten teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt SV Horn II Doelpunt P. R. de Souza Monteiro SV Horn II 1-0
33' Doelpunt SV Horn II Doelpunt P. Eler SV Horn II 2-0
72' Doelpunt SV Horn II Doelpunt SV Horn II 3-0
87' Doelpunt St. Pölten Doelpunt St. Pölten 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting SV Horn II - St. Pölten
Opstellingen SV Horn II - St. Pölten

Voorbeschouwing SV Horn II - St. Pölten

SV Horn II en St. Pölten treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2020.

De vorige ontmoeting tussen SV Horn II en St. Pölten in de Vriendschappelijk club vond plaats op 17 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Pölten. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is St. Pölten favoriet. 1 keer wist de ploeg van SV Horn II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SV Horn II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.