Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Beroe (1-3) || Vriendschappelijk club 2020

Vrijdag 13 november 2020 - 13:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2020 neemt Lokomotiv Plovdiv het vrijdag 13 november 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Beroe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Lokomotiv in Plovdiv.

Via de Lokomotiv Plovdiv - Beroe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Beroe (1-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Lokomotiv Plovdiv en Beroe is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Beroe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Ohene, waarmee Beroe met 0-1 de leiding nam. Beroe vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kukula op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Lokomotiv Plovdiv de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Salinas.

In de 73e minuut werd C. Gomis van Lokomotiv Plovdiv met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lokomotiv Plovdiv het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Beroe vergroot nadat Erivaldo de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Beroe.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Plovdiv - Beroe
Goals
1
3
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
5
5
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
126
137
Gevaarlijke aanvallen
62
41
Corners
6
3
Wissels
9
5
LIVE Lokomotiv Plovdiv - Beroe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Plovdiv - Beroe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Beroe Doelpunt C. Ohene Beroe 0-1
51' Doelpunt Beroe Doelpunt Kukula Beroe 0-2
61' Doelpunt Lokomotiv Plovdiv Doelpunt L. Salinas Lokomotiv Plovdiv 1-2
73' Rode kaart Lokomotiv Plovdiv Rode kaart voor C. Gomis Lokomotiv Plovdiv
87' Doelpunt Beroe Doelpunt Erivaldo Beroe 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Plovdiv - Beroe
Opstellingen Lokomotiv Plovdiv - Beroe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Beroe

Lokomotiv Plovdiv en Beroe treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2020.

Het is voor het eerst dat Lokomotiv Plovdiv en Beroe elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Plovdiv 0
Winst Beroe 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Plovdiv - Beroe Opstelling Lokomotiv Plovdiv Opstelling Beroe Live Lokomotiv Plovdiv - Beroe Live Lokomotiv Plovdiv - Beroe kijken Lokomotiv Plovdiv - Beroe kijken Live Lokomotiv Plovdiv - Beroe stream Lokomotiv Plovdiv - Beroe Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Plovdiv - Beroe Uitslag Lokomotiv Plovdiv - Beroe Statistieken Lokomotiv Plovdiv - Beroe Vriendschappelijk club 2020 Lokomotiv Plovdiv - Beroe wedden Lokomotiv Plovdiv - Beroe gokken Lokomotiv Plovdiv - Beroe Unibet