Nabeschouwing Guingamp - Brest (0-1) || Vriendschappelijk club 2020

Vrijdag 13 november 2020 - 15:30 uur



In de Vriendschappelijk club 2020 neemt Guingamp het vrijdag 13 november 2020 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Roudourou in Guingamp.

Via de Guingamp - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guingamp - Brest (0-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Guingamp en Brest is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Le Douaron, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Brest.

Wedstrijdstatistieken Guingamp - Brest
Balbezit
47%
53%
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
83
90
Gevaarlijke aanvallen
39
47
Corners
3
3
Wissels
7
2
LIVE Guingamp - Brest 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guingamp - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron Brest 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Guingamp - Brest
Opstellingen Guingamp - Brest

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Guingamp - Brest

Guingamp en Brest treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2020.

De vorige ontmoeting tussen Guingamp en Brest in de Vriendschappelijk club vond plaats op 12 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guingamp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Guingamp favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Brest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Guingamp 1
Winst Brest 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Guingamp - Brest Opstelling Guingamp Opstelling Brest Live Guingamp - Brest Live Guingamp - Brest kijken Guingamp - Brest kijken Live Guingamp - Brest stream Guingamp - Brest Fox Sports Nabeschouwing Guingamp - Brest Uitslag Guingamp - Brest Statistieken Guingamp - Brest Vriendschappelijk club 2020 Guingamp - Brest wedden Guingamp - Brest gokken Guingamp - Brest Unibet