Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Kocaelispor (5-2) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 15:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt İstanbul Başakşehir het dinsdag 26 maart 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Kocaelispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Kocaelispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Kocaelispor (5-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen İstanbul Başakşehir en Kocaelispor is geëindigd in een 5-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Berkay Özcan, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Kocaelispor kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van João Amaral, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette Berkay Özcan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Ekinci de 2-2 maakte voor Kocaelispor. İstanbul Başakşehir leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 75 minuten op voorsprong na een goal van João Figueiredo: 3-2. In de 77e minuut was het Berkay Özcan van İstanbul Başakşehir wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens İstanbul Başakşehir mocht İ. Gürbüz in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-2 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Kocaelispor
Goals
5
2
LIVE İstanbul Başakşehir - Kocaelispor 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Kocaelispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Berkay Özcan İstanbul Başakşehir 1-0
52' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt João Amaral Kocaelispor 1-1
64' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Berkay Özcan İstanbul Başakşehir 2-1
70' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt C. Ekinci Kocaelispor 2-2
75' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt João Figueiredo İstanbul Başakşehir 3-2
77' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Berkay Özcan İstanbul Başakşehir 4-2
90' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt İ. Gürbüz İstanbul Başakşehir 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Kocaelispor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Kocaelispor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Kocaelispor

İstanbul Başakşehir en Kocaelispor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Kocaelispor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Kocaelispor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Kocaelispor Live İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Live İstanbul Başakşehir - Kocaelispor kijken İstanbul Başakşehir - Kocaelispor kijken Live İstanbul Başakşehir - Kocaelispor stream İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Uitslag İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Statistieken İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Vriendschappelijk clubs 2024 İstanbul Başakşehir - Kocaelispor wedden İstanbul Başakşehir - Kocaelispor gokken İstanbul Başakşehir - Kocaelispor Unibet