Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor (4-1) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt İstanbul Başakşehir het dinsdag 26 maart 2024 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Tuzlaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor (4-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen İstanbul Başakşehir en Tuzlaspor is geëindigd in een 4-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Danijel Aleksic, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Philippe Keny op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van İstanbul Başakşehir, waarmee H. Güreler zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam İstanbul Başakşehir geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van H. Güreler. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist namens Tuzlaspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor
Goals
4
1
LIVE İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Danijel Aleksic İstanbul Başakşehir 1-0
39' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Philippe Keny İstanbul Başakşehir 2-0
54' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt H. Güreler İstanbul Başakşehir 3-0
65' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt H. Güreler İstanbul Başakşehir 4-0
75' Doelpunt Tuzlaspor Doelpunt Tuzlaspor 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor

İstanbul Başakşehir en Tuzlaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Tuzlaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Tuzlaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Tuzlaspor Live İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Live İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor kijken İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor stream İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Vriendschappelijk clubs 2024 İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor wedden İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor gokken İstanbul Başakşehir - Tuzlaspor Unibet