Nabeschouwing Vietnam - India (3-0) || Vriendschappelijk internationaal

Dinsdag 27 september 2022 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Vietnam het dinsdag 27 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen India. De wedstrijd wordt gespeeld in Sân vận động quốc gia Mỹ Đình in Hanoi.

Via de Vietnam - India live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vietnam - India (3-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Vietnam en India is onder leiding van scheidsrechter Clifford Postanes Daypuyat geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vietnam. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Phan Van Duc, waarmee Vietnam met 1-0 de leiding nam. Vietnam vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nguyen Van Toan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Vietnam, waarmee Nguyen Van Quyet zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clifford Postanes Daypuyat, waardoor Vietnam dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Vietnam - India
Goals
3
0
Balbezit
58%
42%
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
79
76
Gevaarlijke aanvallen
41
44
Corners
6
1
LIVE Vietnam - India 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vietnam - India teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Vietnam Doelpunt Phan Van Duc Vietnam 1-0
38' Wissel India Wissel R. Kannoly Praveen voor S. A. Samad India
46' Wissel Vietnam Wissel Nguyen Van Toan voor Nguyen Cong Phuong Vietnam
46' Wissel Vietnam Wissel Nguyen Thanh Chung voor Do Hung Dung Vietnam
49' Doelpunt Vietnam Doelpunt Nguyen Van Toan Vietnam 2-0
60' Wissel Vietnam Wissel T. A. Nguyen voor Ho Tan Tai Vietnam
60' Wissel Vietnam Wissel Nguyen Van Quyet voor Phan Van Duc Vietnam
65' Wissel India Wissel B. Fernandes voor S. Chhetri India
65' Wissel India Wissel R. Singh voor K. Singh India
65' Wissel India Wissel L. Colaco voor U. Singh India
69' Wissel Vietnam Wissel Bui Hoang Viet Anh voor Do Hung Dung Vietnam
70' Doelpunt Vietnam Doelpunt Nguyen Van Quyet Vietnam 3-0
81' Wissel Vietnam Wissel K. Van Khang voor Doan Van Hau Vietnam
86' Wissel India Wissel I. Pandita voor A. Kuruniyan India
86' Wissel India Wissel L. Chhangte voor R. Kannoly Praveen India
Video hoogtepunten en samenvatting Vietnam - India
Opstellingen Vietnam - India
De opstellingen van Vietnam en India zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vietnam gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en India zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vietnam - India

Vietnam en India treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clifford Postanes Daypuyat en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vietnam en India elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Vietnam 0
Winst India 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vietnam - India Opstelling Vietnam Opstelling India Live Vietnam - India Live Vietnam - India kijken Vietnam - India kijken Live Vietnam - India stream Vietnam - India Fox Sports Nabeschouwing Vietnam - India Uitslag Vietnam - India Statistieken Vietnam - India Vriendschappelijk internationaal 2022 Vietnam - India wedden Vietnam - India gokken Vietnam - India Unibet