Nabeschouwing Antwerp - La Louvière (2-1) || Croky Cup 2020/2021

Dinsdag 2 februari 2021 - 18:00 uur

In de Croky Cup 2020/2021 neemt Antwerp het dinsdag 2 februari 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen La Louvière. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - La Louvière live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - La Louvière (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Antwerp en La Louvière is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door G. Mbenza, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. La Louvière kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Lazitch, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette R. De Laet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor Antwerp een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - La Louvière
2
1
LIVE Antwerp - La Louvière 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - La Louvière teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Antwerp Doelpunt G. Mbenza met assist van B. Verstraete Antwerp 1-0
53' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor M. Francotte La Louvière
58' Doelpunt La Louvière Doelpunt G. Lazitch La Louvière 1-1
60' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor O. Ampomah Antwerp
64' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor K. Miyoshi Antwerp
65' Wissel Antwerp Wissel D. Batubinsika voor J. Gelin Antwerp
65' Wissel Antwerp Wissel J. Lukaku voor G. Mbenza Antwerp
70' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor A. Calant La Louvière
75' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. De Laet met assist van F. Avenatti Antwerp 2-1
76' Wissel La Louvière Wissel T. Wildemeersch voor N. Azevedo-Janelas La Louvière
76' Wissel La Louvière Wissel L. Wallaert voor L. Franco La Louvière
77' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor O. Ampomah Antwerp
77' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor A. De Sart Antwerp
83' Wissel La Louvière Wissel L. J. Galvez voor A. Matoka La Louvière
83' Wissel La Louvière Wissel T. Crame voor J. Henri La Louvière
87' Gele kaart La Louvière Gele kaart voor La Louvière
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - La Louvière
Opstellingen Antwerp - La Louvière

Voorbeschouwing Antwerp - La Louvière

Antwerp en La Louvière spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en La Louvière elkaar treffen in de Croky Cup.