Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld (3-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 15:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 26 februari 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arminia Bielefeld. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld (3-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Arminia Bielefeld is onder leiding van scheidsrechter Martin Petersen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door L. Alario, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 1-0 de leiding nam. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diaby op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee M. Diaby zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Petersen, waardoor Bayer Leverkusen dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt L. Alario Bayer 04 Leverkusen 1-0
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel B. Lasme voor J. Serra DSC Arminia Bielefeld
46' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Castro voor S. Vasiliadis DSC Arminia Bielefeld
57' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 2-0
60' Gele kaart DSC Arminia Bielefeld Gele kaart voor F. Kunze DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel R. Hack voor P. Wimmer DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel G. Bello voor M. Okugawa DSC Arminia Bielefeld
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel T. Fosu-Mensah voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor E. Palacios Bayer 04 Leverkusen
81' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 3-0
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Hincapie voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
86' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel O. Kossounou voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
86' Wissel DSC Arminia Bielefeld Wissel F. Kruger voor A. Schopf DSC Arminia Bielefeld
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld
Opstellingen Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Arminia Bielefeld zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arminia Bielefeld zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.