Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach (4-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Bayer Leverkusen het zaterdag 21 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach (4-0)

Het Bundesliga duel tussen Bayer Leverkusen en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 4-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Y. Sommer zette Bayer 04 Leverkusen op een 1-0 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Schick op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 43e minuut was de ideale kans voor Borussia Mönchengladbach om te scoren. L. Stindl was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Bayer 04 Leverkusen, waarmee M. Diaby zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Bayer 04 Leverkusen geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Amiri.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Bayer Leverkusen.

LIVE Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt Y. Sommer Bayer 04 Leverkusen 1-0
8' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van M. Diaby Bayer 04 Leverkusen 2-0
20' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel H. Wolf voor M. Thuram Borussia Mönchengladbach
34' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
41' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
43' Penalty gemist Borussia Mönchengladbach Penalty gemist L. Stindl Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel R. Bensebaini voor S. Lainer Borussia Mönchengladbach
48' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
55' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van M. Bakker Bayer 04 Leverkusen 3-0
63' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel L. Netz voor M. Ginter Borussia Mönchengladbach
63' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel P. Herrmann voor A. Plea Borussia Mönchengladbach
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor Paulinho Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel R. Andrich voor E. Palacios Bayer 04 Leverkusen
75' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
76' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor H. Wolf Borussia Mönchengladbach
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Pohjanpalo voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel F. Wirtz voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
84' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
87' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt N. Amiri met assist van F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen 4-0
91' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach
Opstellingen Bayer Leverkusen - Borussia M'gladbach
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Borussia M'gladbach zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borussia M'gladbach zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.