Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen (5-2) || Bundesliga 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 17:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Eintracht Frankfurt het zondag 12 december 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen (5-2)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 5-2 overwinning voor Eintracht Frankfurt. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Schick. Een penalty zorgde er later in de 22e minuut voor dat Bayer 04 Leverkusen via P. Schick op 0-2 kwam te staan. In de 23e minuut wist Eintracht Frankfurt de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tuta.

Na 30 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Lindstrom de 2-2 maakte voor Eintracht Frankfurt. Eintracht Frankfurt leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van O. NDicka: 3-2. In de 66e minuut was het K. Jakic van Eintracht Frankfurt wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Eintracht Frankfurt mocht D. Sow in de 76e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marco Fritz en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Eintracht Frankfurt.

LIVE Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt P. Schick met assist van R. Andrich Bayer 04 Leverkusen 0-1
22' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty P. Schick Bayer 04 Leverkusen 0-2
23' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt Tuta Eintracht Frankfurt 1-2
30' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt J. Lindstrom met assist van D. Sow Eintracht Frankfurt 2-2
46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Hauge voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
48' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
50' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt O. NDicka Eintracht Frankfurt 3-2
55' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
61' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
64' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel C. Lenz voor J. Hauge Eintracht Frankfurt
66' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt K. Jakic Eintracht Frankfurt 4-2
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Palacios voor R. Andrich Bayer 04 Leverkusen
75' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Bellarabi voor J. Frimpong Bayer 04 Leverkusen
76' Doelpunt Eintracht Frankfurt Doelpunt D. Sow met assist van R. Borre Eintracht Frankfurt 5-2
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel L. Alario voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor F. Wirtz Bayer 04 Leverkusen
85' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Rode voor D. Sow Eintracht Frankfurt
85' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel A. Toure voor D. da Costa Eintracht Frankfurt
87' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Lammers voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.