Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayern München (0-1) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Eintracht Frankfurt het zaterdag 26 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main.

Via de Eintracht Frankfurt - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayern München (0-1)

Het Bundesliga duel tussen Eintracht Frankfurt en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Florian Badstübner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door L. Sane, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bayern München dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bayern München uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Eintracht Frankfurt - Bayern München 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eintracht Frankfurt - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor C. Lenz Eintracht Frankfurt
32' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor L. Hernandez FC Bayern München
64' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel L. Sane voor M. Sabitzer FC Bayern München
67' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel R. Borre voor A. Knauff Eintracht Frankfurt
71' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Sane met assist van J. Kimmich FC Bayern München 0-1
78' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Hauge voor C. Lenz Eintracht Frankfurt
82' Wissel FC Bayern München Wissel M. Roca voor J. Musiala FC Bayern München
82' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
83' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Lammers voor A. Hrustic Eintracht Frankfurt
89' Wissel FC Bayern München Wissel E. M. Choupo-Moting voor K. Coman FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Eintracht Frankfurt - Bayern München
Opstellingen Eintracht Frankfurt - Bayern München
De opstellingen van Eintracht Frankfurt en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eintracht Frankfurt gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Eintracht Frankfurt - Bayern München

Eintracht Frankfurt en Bayern München treffen elkaar in de 24e speelronde van de Bundesliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florian Badstübner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Bayern München in de Bundesliga vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Eintracht Frankfurt. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 22 keer wist de ploeg van Eintracht Frankfurt te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Eintracht Frankfurt. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eintracht Frankfurt 5
Winst Bayern München 22
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eintracht Frankfurt op een 10e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.