Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (1-0) || Bundesliga 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 18:30 uur

In de Bundesliga 2021/2022 neemt Köln het zaterdag 19 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Köln - Eintracht Frankfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Köln - Eintracht Frankfurt (1-0)

Het Bundesliga duel tussen Köln en Eintracht Frankfurt is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Köln. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door A. Modeste, waarmee FC Köln met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Köln dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christian Dingert, waardoor Köln de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Köln - Eintracht Frankfurt 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Köln - Eintracht Frankfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. Kamada voor S. Rode Eintracht Frankfurt
46' Gele kaart FC Köln Gele kaart voor S. Andersson FC Köln
61' Wissel FC Köln Wissel A. Modeste voor S. Andersson FC Köln
63' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor M. Hinteregger Eintracht Frankfurt
76' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel J. Hauge voor J. Lindstrom Eintracht Frankfurt
80' Wissel FC Köln Wissel J. Thielmann voor F. Kainz FC Köln
80' Wissel FC Köln Wissel K. Schindler voor D. Ljubicic FC Köln
82' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel D. da Costa voor T. Chandler Eintracht Frankfurt
84' Doelpunt FC Köln Doelpunt A. Modeste met assist van E. Skhiri FC Köln 1-0
88' Wissel FC Köln Wissel L. Schaub voor B. Schmitz FC Köln
88' Wissel FC Köln Wissel O. Duda voor M. Uth FC Köln
89' Gele kaart Eintracht Frankfurt Gele kaart voor K. Jakic Eintracht Frankfurt
90' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel C. Lenz voor Tuta Eintracht Frankfurt
90' Wissel Eintracht Frankfurt Wissel S. Lammers voor D. Kamada Eintracht Frankfurt
Video hoogtepunten en samenvatting Köln - Eintracht Frankfurt
Opstellingen Köln - Eintracht Frankfurt
De opstellingen van Köln en Eintracht Frankfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Köln gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eintracht Frankfurt zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.