Nabeschouwing Borussia Dortmund - Club Brugge (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Borussia Dortmund het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in SIGNAL IDUNA PARK in Dortmund.

Via de Borussia Dortmund - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Club Brugge (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Borussia Dortmund dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Borussia Dortmund, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gediminas Mažeika niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Club Brugge
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
5
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
179
69
Gevaarlijke aanvallen
71
28
Passes
1001
350
Overtredingen
8
5
Buitenspel
2
1
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Borussia Dortmund - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
45' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor Paco Alcácer Borussia Dortmund
73' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Sancho voor Raphaël Guerreiro Borussia Dortmund
76' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor E. Dennis Club Brugge
80' Wissel Borussia Dortmund Wissel A. Hakimi voor A. Diallo Borussia Dortmund
90' Wissel Borussia Dortmund Wissel T. Delaney voor A. Witsel Borussia Dortmund
92' Wissel Club Brugge Wissel S. Decarli voor R. Vormer Club Brugge
92' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor Wesley Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Club Brugge
Opstellingen Borussia Dortmund - Club Brugge
De opstellingen van Borussia Dortmund en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Borussia Dortmund gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Lucien Favre
Wissels Borussia Dortmund
# Speler Pos.
35 Marwin Hitz K
5 Achraf Hakimi Mouh V
10 Mario Götze M
6 Thomas Delaney M
7 Jadon Sancho A
34 Jacob Bruun Larsen A
20 Maximilian Philipp A
Formatie 4-4-2
Coach Ivan Leko
Wissels Club Brugge
# Speler Pos.
1 Karlo Letica K
15 Matej Mitrović V
35 Saulo Decarli V
26 Mats Rits M
16 Siebe Schrijvers A
80 Lois Openda A
10 Kaveh Rezaei A
Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Club Brugge

Borussia Dortmund en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gediminas Mažeika en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Club Brugge in de Champions League vond plaats op 18 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Borussia Dortmund favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Club Brugge slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Borussia Dortmund 1
Winst Club Brugge 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Borussia Dortmund op een 1e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Borussia Dortmund - Club Brugge Opstelling Borussia Dortmund Opstelling Club Brugge Live Borussia Dortmund - Club Brugge Live Borussia Dortmund - Club Brugge kijken Borussia Dortmund - Club Brugge kijken Live Borussia Dortmund - Club Brugge stream Borussia Dortmund - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Borussia Dortmund - Club Brugge Uitslag Borussia Dortmund - Club Brugge Statistieken Borussia Dortmund - Club Brugge Champions League 2018/2019 Borussia Dortmund - Club Brugge wedden Borussia Dortmund - Club Brugge gokken Borussia Dortmund - Club Brugge Unibet