Nabeschouwing Crvena Zvezda - Liverpool (2-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 6 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Liverpool (2-0)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Pavkov, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pavkov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Liverpool 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Marin Crvena Zvezda
22' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov met assist van M. Marin Crvena Zvezda 1-0
29' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Pavkov Crvena Zvezda 2-0
36' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Lallana Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel J. Gomez voor T. Alexander-Arnold Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel Roberto Firmino voor D. Sturridge Liverpool
59' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gobeljić voor F. Stojković Crvena Zvezda
64' Wissel Crvena Zvezda Wissel G. Čaušić voor M. Marin Crvena Zvezda
73' Wissel Crvena Zvezda Wissel B. Jovičić voor N. Krstičić Crvena Zvezda
79' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor A. Lallana Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Liverpool
Opstellingen Crvena Zvezda - Liverpool
De opstellingen van Crvena Zvezda en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Liverpool

Crvena Zvezda en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Liverpool in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crvena Zvezda 0
Winst Liverpool 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 4e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.