Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Flora (3-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 17 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Hapoel Be'er Sheva het dinsdag 17 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Flora (3-1)

Het Champions League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Flora is onder leiding van scheidsrechter Tomasz Musial geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door H. Ezra, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Maman op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Hapoel Be'er Sheva, waarmee M. Melikson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 86 minuten deed R. Alliku iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Flora werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Flora echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hapoel Be'er Sheva.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Flora 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt H. Ezra met assist van B. Bitton Hapoel Be'er Sheva 1-0
27' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt H. Maman Hapoel Be'er Sheva 2-0
46' Wissel Flora Wissel M. Gussev voor F. Liivak Flora
48' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Melikson met assist van B. Bitton Hapoel Be'er Sheva 3-0
52' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Gussev Flora
56' Gele kaart Flora Gele kaart voor Aleksandr Dmitrijev Flora
57' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel D. Einbinder voor J. Ogu Hapoel Be'er Sheva
57' Wissel Flora Wissel G. Šlein voor M. Ainsalu Flora
67' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Zrihan voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
74' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel A. Bitton voor S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva
86' Doelpunt Flora Doelpunt R. Alliku Flora 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Flora
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Flora
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Flora zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.