Nabeschouwing Juventus - Young Boys (3-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Juventus het dinsdag 2 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Young Boys (3-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van P. Dybala. Juventus vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Dybala op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Juventus, waarmee P. Dybala zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 78e minuut moest Young Boys verder met een man minder, nadat Mohamed Aly Camara een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Juventus een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Juventus - Young Boys 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van L. Bonucci Juventus 1-0
24' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor L. Bertone Young Boys
33' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala Juventus 2-0
41' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Sanogo Young Boys
46' Wissel Young Boys Wissel S. Lauper voor S. Sanogo Young Boys
46' Wissel Juventus Wissel E. Can voor B. Matuidi Juventus
69' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van Juan Cuadrado Juventus 3-0
70' Wissel Juventus Wissel S. Khedira voor M. Pjanić Juventus
71' Wissel Young Boys Wissel M. Ngamaleu voor M. Sulejmani Young Boys
71' Wissel Young Boys Wissel R. Assalé voor C. Fassnacht Young Boys
75' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Mohamed Aly Camara Young Boys
78' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor M. Mandžukić Juventus
78' Tweede gele kaart Young Boys Tweede gele kaart voor Mohamed Aly Camara Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Young Boys
Opstellingen Juventus - Young Boys
De opstellingen van Juventus en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Young Boys

Juventus en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Young Boys elkaar treffen in de Champions League.

Winst Juventus 0
Winst Young Boys 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 2e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 4e plaats.