Nabeschouwing Ludogorets - Crusaders (7-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Ludogorets het woensdag 11 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Crusaders (7-0)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Crusaders is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 7-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Marcelinho, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Burns zorgde ervoor dat Ludogorets op 2-0 kwam te staan in de 40e minuut. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee C. Keșerü zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ludogorets geen gas terug, waardoor in de 66e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Marcelinho. De 5-0 voor Ludogorets volgde even later in de 73e minuut nadat J. Świerczok namens zijn team opnieuw wist te scoren. Even later was het opnieuw J. Świerczok die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Ludogorets op 6-0 in de 78e minuut. Namens Ludogorets mocht J. Świerczok in de 80e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dumitru Muntean en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Ludogorets, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Ludogorets - Crusaders 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Keșerü Ludogorets
7' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor D. Caddell Crusaders
15' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor B. Burns Crusaders
25' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Marcelinho met assist van Cicinho Ludogorets 1-0
36' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor H. Beverland Crusaders
40' Eigen doelpunt Ludogorets Eigen doelpunt B. Burns Ludogorets 2-0
53' Doelpunt Ludogorets Doelpunt C. Keșerü met assist van Natanael Pimienta Ludogorets 3-0
59' Wissel Crusaders Wissel K. Owens voor D. Caddell Crusaders
64' Wissel Ludogorets Wissel Lucas Sasha voor Gustavo Campanharo Ludogorets
66' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Marcelinho met assist van Lucas Sasha Ludogorets 4-0
68' Wissel Ludogorets Wissel J. Świerczok voor C. Keșerü Ludogorets
73' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Świerczok met assist van Marcelinho Ludogorets 5-0
75' Wissel Crusaders Wissel R. Clarke voor M. Carvill Crusaders
75' Wissel Crusaders Wissel J. Glackin voor P. Heatley Crusaders
77' Wissel Ludogorets Wissel J. Lukoki voor Wanderson Ludogorets
78' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Świerczok Ludogorets 6-0
80' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Świerczok met assist van Natanael Pimienta Ludogorets 7-0
84' Gele kaart Crusaders Gele kaart voor J. Forsythe Crusaders
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Crusaders
Opstellingen Ludogorets - Crusaders

Voorbeschouwing Ludogorets - Crusaders

Ludogorets en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dumitru Muntean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Crusaders elkaar treffen in de Champions League.